Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu yarışmayı ağlayarak bıraktı!

Show TV ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Kuaförüm Sensin son bölümde yaşanan veda Bülent Ersoy başta olmak üzere tüm jüri üyelerini ağlattı. Uzun süredir programın sunuculuğunu üstlenen oyuncu Gözde Kansu yarışmayı bıraktı, nedenini gözyaşları içinde anlattı.

Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu yarışmayı ağlayarak bıraktı! - Sayfa 1

Ekranların en renkli yarışma programlarından biri olan ve Show TV'de haftaiçi her gün ekrana gelen Kuaförüm Sensin'de yaşanan veda hem ekran başındakileri hem de jüri koltuğunda oturan isimleri ağlattı. Kuaförüm Sensin'in sunuculuğunu yapan oyuncu Gözde Kansu yarışmayı bıraktı. 

Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu yarışmayı ağlayarak bıraktı! - Sayfa 2

Show TV'nin yaz ekranlarını şenlendirmek için sezonluk yayınladığı Kuaförüm Sensin yarışması reytinglerde kanalın yüzünü güldürünce yapımcılar yarışmayı devam ettirme kararı almış ve sunuculuğu Özge Borak'tan oyuncu Gözde Kansu'ya devretmişti. 

Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu yarışmayı ağlayarak bıraktı! - Sayfa 3

Kuaförüm Sensin’de final günü dolayısıyla haftanın en düşük puanını alan Aytekin, Dilek ve Banu yarışmaya veda etti ama asıl şaşırtan açıklama Gözde Kansu’dan geldi. 

Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu yarışmayı ağlayarak bıraktı! - Sayfa 4

 Gözde Kansu’nun vedası hem jüri üyelerini hem de yarışmacıları ağlattı. Gözde Kansu, asıl işi olan oyunculuğa dönmek için Kuaförüm Sensin'in sunuculuğundan ayrıldığını açıkladı. Kansu, "İşimi çok özledim. Tiyatro ve dizi setlerine geri dönmek istiyorum" dedi.