Kızılcık Şerbeti’nde taht kavgaları bitmiyor! Sıla gittikten sonra birinci sırayı bekliyormuş…
Kızılcık Şerbeti setinde sular bir türlü durulmuyor! Kadro yaprak dökümüyle sarsılırken, bu kez kriz jenerikte yaşandı. Adı Sıla Türkoğlu’nun yerine geçsin isteyen Doğukan Güngör, yeni gelen Seray Kaya’nın kendisinden önde yazıldığını görünce takipten çıkıp sessiz bir isyan başlattı.
Televizyon dünyasında reyting rekabeti kadar kulislerdeki çekişmeler de izleyiciyi büyülüyor. Kızılcık Şerbeti dizisi, ekranda dramatik sahnelerle gündem olurken, kamera arkasında da bir o kadar sert bir “taht savaşı” yaşanıyor.
Reytinglerin kralı, dedikoduların prensi Kızılcık Şerbeti, bu kez de jenerik sıralamasıyla gündeme bomba gibi düştü. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulislerden sızdırdığı bilgiye göre, son haftalarda yaprak dökümü yaşayan kadroda yeni bir gerilim patlak verdi: Jenerik krizi!
Sıla Türkoğlu’nun ayrılığının ardından jenerikte öne çıkmayı bekleyen Doğukan Güngör, yeni transfer Seray Kaya’nın adının kendi isminin önüne yazılmasına tepki gösterdi.
Bu durum Güngör’ün dizinin resmi sosyal medya hesabını takipten çıkmasıyla sonuçlandı.