Kızılay hasta kayıt personeli alımı yapacak! KPSS sınav şartı aranmayacak

Kızılay personel alım ilanı yayımladı. Yayımladığı ilana göre Kızılay kendi bünyesinde çalışmak üzere sağlık personeli alacak. Kızılay’ın yayımladığı ilana göre alımını yapacağı personellerde herhangi bir KPSS sınav şartı da aramayacak. Detaylar haberimizde…

Kızılay hasta kayıt personeli alımı yapacak! KPSS sınav şartı aranmayacak - Sayfa 1

Kızılay yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Yayımladığı ilana göre bünyesindeki çalışan eksikliğini gidermek için yeni personel alımı yapacak.

111
Kızılay hasta kayıt personeli alımı yapacak! KPSS sınav şartı aranmayacak - Sayfa 2

Yayımladığı ilana göre Kızılay alımını yapacağı personellerde herhangi bir KPSS şartı da aramayacak. Kızılay alımını yapacağı personelleri hasta kayıt personeli departmanında alacağını da açıklamalarında belirtti. Bunlara göre Kızılay bünyesinde çalışmak üzere kaç personel alacak? Alımını yapacağı personel adaylarında hangi şartları arıyor? Hepsi haberimizin detaylarında…

211
Kızılay hasta kayıt personeli alımı yapacak! KPSS sınav şartı aranmayacak - Sayfa 3

4 tam teşekküllü hastanesi ve 2 tıp birimi ile hali hazırda hizmet vermekte olan Kızılay yeni personel alımı ilanı yayımladı. Yayımladığı ilana göre bünyesinde çalışan 1500 personele eklemek üzere yeni personeller alacağını belirtti.

311
Kızılay hasta kayıt personeli alımı yapacak! KPSS sınav şartı aranmayacak - Sayfa 4

Alımını yapacağı personelleri ise hasta kayıt personeli departmanında alacağını da ayrıca duyurdu. Açıklamalarında hasta kayıt departmanının görevlerinde de bahseden Kızılay görevleri şu şekilde maddeledi.

411