"Kız kardeşim gibi" demişti öpüşürken yakalandı

Survivor'da 2020'de yarışan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı arasında aşk söylentileri çıkmıştı. İşte o günlerde Yağcı, Nisa Bölükbaşı için "Nisa'yı kız kardeşime çok benzetiyorum ve ona kız kardeşim gibi bakıyorum" demişti. Sonradan sevgili oldukları ortaya çıkan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın öpüştüğü anlara ilişkin görüntüler sosyal medyaya düştü. İşte o anlar ve Yağcı'nın Nisa Bölükbaşı için "Onu kız kardeşim gibi görüyorum" dediği açıklamaları...

"Kız kardeşim gibi" demişti öpüşürken yakalandı - Sayfa 1

Survivor 2020'nin en çok konuşulan iki yarışmacısı Nisa ve Barış'ın bugün sosyal medyaya düşen bir videosu olay oldu. Yarışmanın sonlarına doğru iyice yakınlaşan ikili yarışma bittikten sonra sürekli birlikte görüntülenmiş fakat her fırsatta kardeşiz öyle bir şey olamaz açıklaması yapmıştı. 
 

117
"Kız kardeşim gibi" demişti öpüşürken yakalandı - Sayfa 2

Survivor'da yarışırken şampiyon olan Cemal Can Canseven ile 'kanka' olan Nisa Bölükbaşı'nın programın son haftalarında Barış Murat Yağcı ile olan samimiyeti giderek ilerletmesi o zamanlar dikkatli seyircinin gözünden kaçmamıştı.
 

217
"Kız kardeşim gibi" demişti öpüşürken yakalandı - Sayfa 3

Sürekli birlikte görüntülen ikili hakkında sık sık  gizli saklı aşk yaşıyorlar dense de özellikle oyuncu olan Barış, aralarındaki yaş farkına dikkat çekerek o benim kardeşim, biz kardeş gibiyiz diyerek konuyu kapatıyordu. 
 

317
"Kız kardeşim gibi" demişti öpüşürken yakalandı - Sayfa 4

Barış Murat Yağcı sadece arkadaş olduklarını açıklarken 'Nisa daha küçük, ailesi yıpranıyor üzülüyor' sözleri de bugün sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. 
 

417