Kirli Sepeti dizisi için Fox TV’den olay karar; Seyirci bu kadar erken beklemiyordu

FOX TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Kirli Sepeti 3. Bölüm öncesinde gelen haber hayrete düşürdü. Detaylar haberimizde…

Kirli Sepeti dizisi için Fox TV’den olay karar; Seyirci bu kadar erken beklemiyordu - Sayfa 1

Başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir ve Melisa Döngel gibi çok iyi bir oyuncu kadrosu ile yola çıkan yeni Kirli Sepeti yeni bölüm yine adından söz ettirmeyi başardı.

Kirli Sepeti dizisi için Fox TV’den olay karar; Seyirci bu kadar erken beklemiyordu - Sayfa 2

Kirli Sepeti yeni bölüm Fox TV dizisi pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Üçüncü bölümü de yayınlanan dizinin iyi reytingler elde etmesi, geniş bir izleyici kitlesini etkilemesi dikkatlerden kaçmadı.

Kirli Sepeti dizisi için Fox TV’den olay karar; Seyirci bu kadar erken beklemiyordu - Sayfa 3

Hikayesi beğeni toplayan dizi fakirler ile zenginler arasındaki hayatın uç noktalarını ortaya koyarken, güçlü hikayesi ile de sadece Türkiye’de değil yurt dışında da iyi işler yapabileceğini gösteriyor.

Kirli Sepeti dizisi için Fox TV’den olay karar; Seyirci bu kadar erken beklemiyordu - Sayfa 4

Dizinin reyting sonuçları da önemli mesajlar veriyor. İlk bölümde de zaten iyi oranlar elde ederek sezona başlayan Kirli Sepeti, Yargı gibi 4 sezondur birbiri ardına başarılar kazanan bir dizinin rakibi olarak gayet başarılı reytingler elde ediyor.