Kim Kardashian’dan küstah Türkiye çıkışı!

Kim Kardashian, Ermenistan'a destek istedi. Kardashian, sosyal medya hesabından, "Azerbaycan'a ABD askeri yardımı durmalı, Türkiye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı" ifadelerini kullanarak; Ermenistan'ın sebepsiz saldırıların ve dezenformasyon kampanyasının kurbanı olduğunu söyledi.

Kim Kardashian’dan küstah Türkiye çıkışı! - Sayfa 1

Ermeni asıllı ABD'li magazin ünlüsü Kim Kardashian, Azerbaycan ve Ermenistan arasında başlayan çatışmaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

111
Kim Kardashian’dan küstah Türkiye çıkışı! - Sayfa 2

Yaptığı paylaşımda, Ermenistan'ın sebepsiz saldırıların ve dezenformasyon kampanyasının kurbanı olduğunu söyleyen Kardashian, Azerbaycan'ın savaş propagandası yaptığını ve sosyal medyayı bloke ettiğini de iddia etti.

 

211
Kim Kardashian’dan küstah Türkiye çıkışı! - Sayfa 3

Kardashian paylaşımında ayrıca, "Bakü'ye saldırgan güç kullanımını durdurması için çağrı yapılmalı, Azerbaycan'a ABD askeri yardımı durmalı. Türkiye, Bakü'ye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı" ifadelerini kullandı.

 

311
Kim Kardashian’dan küstah Türkiye çıkışı! - Sayfa 4

TEPKİ YAĞDI

Kardashian’ın paylaşımlarının altına ise binlerce tepki mesajı geldi. Türk sosyal medya kullanıcıları İngilizce tweet’lerle Kardashian’a tepki gösterdi.

411