Kılıçdaroğlu'ndan Mevzular Açık Mikrofon'da dikkat çeken sözler: Hangi CHP'li yaptı? Bulsak hemen atacağız

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Babala TV'de "Mevzular Açık Mikrofon" programının heyecanla beklenen 15. bölümü yayınlandı. Programa konuk olan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun özellikle Togg ve depremzedelere yönelik hakaretlere ilişkin yaptığı açıklamaları dikkat çekti. Detaylar haberimizde...

Kılıçdaroğlu'ndan Mevzular Açık Mikrofon'da dikkat çeken sözler: Hangi CHP'li yaptı? Bulsak hemen atacağız - Sayfa 1

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Babala TV'de Oğuzhan Uğur’un moderatörlüğünü üstlendiği "Mevzular Açık Mikrofon" programının 15. bölümü dün akşam yayınlandı.

111
Kılıçdaroğlu'ndan Mevzular Açık Mikrofon'da dikkat çeken sözler: Hangi CHP'li yaptı? Bulsak hemen atacağız - Sayfa 2

Merak edilen sorulara yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu, Togg ile ilgili gelen bir soruya, "Togg henüz daha başlangıçtayken Togg'un genel müdürü çok nitelikli birisi. Almanya'da bu konuda yetkili olarak çalışan ve güven veren birisi. Geldi bana. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ile geldiler. Bana Togg'u anlattılar. Hangi yatırımları yapacaklarını anlattılar. Benden destek istedi. 'Tabii' dedim. 'Siz yaparsanız bundan son derece memnun oluruz.' Ama bunu çıkıp televizyonlarda anlatmadım. Çünkü anlatacak bir şey yok." dedi.

211
Kılıçdaroğlu'ndan Mevzular Açık Mikrofon'da dikkat çeken sözler: Hangi CHP'li yaptı? Bulsak hemen atacağız - Sayfa 3

Deprem bölgesiyle ilgili gündem olan konuya da değinen Kılıçdaroğlu, "Hiç kimsenin depremzedeye 'sen oyunu böyle kullandın, yazıklar olsun' deme hakkı yok. 'Bunu CHP'li yaptı' diyorlar. Hangi CHP'li yaptı? Bulsak hemen atacağız." şeklinde konuştu. 

311
Kılıçdaroğlu'ndan Mevzular Açık Mikrofon'da dikkat çeken sözler: Hangi CHP'li yaptı? Bulsak hemen atacağız - Sayfa 4

İLK 15 DAKİKADA 400 BİN KİŞİ İZLEDİ
14 Mayıs’tan önceki program teklifini 'provokasyonlarla ilgili çekinceleri' nedeniyle reddeden Kılıçdaroğlu, ikinci tur öncesinde Oğuzhan Uğur’un sosyal medya hesabından yaptığı daveti kabul etmişti. 

411