Karnaval JoyTürk’ün 22’nci, Süper FM’in 33’üncü yaşını Zeynep Bastık ile kutladı
Karnaval APP, JoyTürk’ün 22’nci ve Süper FM’in 33’üncü yaşını müzik ve eğlence dolu bir kutlamayla taçlandırdı. JoyTürk’ün stüdyo konuğu olan Zeynep Bastık, yeni projelerini anlattı, “Hayat mottom denge” dedi. CEO Burak CAN, “Radyonun gücünü dijitalle birleştiriyoruz” açıklamasıyla Karnaval’ın vizyonunu paylaştı.
Türkiye’nin en büyük dijital ses platformu Karnaval APP, ağustos ayında Süper FM’in 33’üncü ve JoyTürk’ün 22’nci yaşını coşkuyla kutladı. Kutlamaların sürpriz konuğu ise Türkçe popun güçlü sesi Zeynep Bastık oldu.
JoyTürk’te Esin Görür’ün sunduğu “Paydos” programına konuk olan Bastık, yeni projelerini anlattı. Akustik konser serisine başlayacağını duyuran sanatçı, ilerleyen dönemde senfonik konserler hayata geçirmek istediğini söyledi.
Yapay zekanın yönelttiği sorulara da yanıt veren Bastık, “Hayat mottom denge” diyerek samimi açıklamalarda bulundu.
Karnaval CEO’su Burak CAN ise platformun vizyonunu şu sözlerle özetledi: “1 milyon Karnaval APP kullanıcımız ve web platformları üzerinden 20 milyon dinleyicimize ulaşıyoruz. JoyTürk ve Süper FM gibi köklü markalarımızla, Virgin Radio, Metro FM ve Joy FM’in katkısıyla dinleyicilerimizle kurduğumuz bağı daha da güçlendiriyoruz.”
CAN, Karnaval’ın sadece müzik değil, duyguların, anıların ve yol arkadaşlıklarının adresi olduğunu vurguladı: “Konserlerden festivallere, sponsorluklardan dijital platformlara uzanan geniş yelpazemizle dinleyicilerimizin ruhuna dokunmaya devam ediyoruz.”