Kanal D'nin beklenmedik final kararı herkesi çok kızdırdı. Apar topar ekrandan çekildi

Kanal D ekranlarında büyük umutlarla başlayan Bir Derdim Var dizisi final yapıyor. Kanal D dizisi artık ekranlarda olmayacak.

Kanal D'nin beklenmedik final kararı herkesi çok kızdırdı. Apar topar ekrandan çekildi - Sayfa 1

İddialı kadrosuyla yayın hayatına başlayan Bir Derdim Var dizisi final yapıyor. Başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat'ın paylaştığı dizi için Kanal D'nin final kararı alması sevenlerini oldukça kızdırdı. Dizinin tutkuları duruma tepki gösterirken Kanal D sessizliğini koruyor.

Kanal D'nin beklenmedik final kararı herkesi çok kızdırdı. Apar topar ekrandan çekildi - Sayfa 2

Bir Derdim Var dizisinin son dönemlerdeki reytingleri beklenenin altında kaldı. Kanal D çok daha uzamadan dizinin fişini çekti. Son olarak Netflix'te başarılı projelere imza atan Birce Akalay'ın bir televizyon projesi daha final kararı almış oldu.

Kanal D'nin beklenmedik final kararı herkesi çok kızdırdı. Apar topar ekrandan çekildi - Sayfa 3

Birsenaltuntas.com'un haberine göre, Bir Derdim Var dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyordu. Kanal D’nin AyNA Yapım imzalı dizisi reytinglerde beklentiyi karşılayamadı ve Birce Akalay ve Mert Fırat’lı diziyle ilgili final kararı alındı. Burak Müjdeci’nin yönettiği İtalyan formattan uyarlanan dizi 6. Bölümde ekran ömrünü tamamlayacak.

Kanal D'nin beklenmedik final kararı herkesi çok kızdırdı. Apar topar ekrandan çekildi - Sayfa 4

SON BÖLÜMÜ BEĞENİ TOPLAMIŞTI

Diziler.com'un aktardığı son bölüm özetine göre, Küçük Kürşat annesiyle ve kendisiyle ilgili acı gerçeklerin farkına varırken, ikisinin de hayatını karartan babası Menderes’in iletişim çabalarına beklenmeyen bir yanıt verecektir. Üstelik Kürşat’ın annesi Zahide’nin geçmişindeki ağır travma onu Kürşat’a mesafeli kılacak, anne oğulun iyileşmesi ve yeniden kenetlenmesi için çabalayan Nilüfer ve ekibini de zor durumda bırakacaktır. Kürşat’ın annesine duyduğu özlem herkesten çok Nilüfer’i etkilemiş gibidir. Menderes ise hem korkunç suçunu gizlemenin, hem de Savcı Ömer’in ısrarcı sorgulamalarından kaçınmanın peşindedir.