Jeep tüm listeyi değiştirdi! Hem cep hem can yakıyor

Jeep modelleri Mayıs ayı fiyat listeleri açıklandı. Her gün sizlerle paylaştığımız bu yeni fiyatlar kervanına Jeep da katılıyor. Jeep sıfır araba satın almak isteyenler için haberler iyi değil. Şubat ayıyla birlikte listelere yansıyan zamlar Mart'ta da devam etti. İşte Renegade, Compass, Avenger ve Wrangler 2024 güncel fiyat listesi…

Jeep tüm listeyi değiştirdi! Hem cep hem can yakıyor - Sayfa 1

Araç almak isteyen vatandaş otomobil piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Jeep, güncel fiyat listesi ile karşınızdayız.

115
Jeep tüm listeyi değiştirdi! Hem cep hem can yakıyor - Sayfa 2

F5Haber olarak sıfır otomobil fiyatlarını sizler için araştırmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde sizler için 2024 model Jeep fiyat listesini araştırdık.

215
Jeep tüm listeyi değiştirdi! Hem cep hem can yakıyor - Sayfa 3

Renegade, Compass, Avenger ve Wrangler gibi modelleri bünyesinde barındıran arazi araçları ve SUV segmentinde adından sıkça söz ettiren ve kategorisinde her zaman öncü markalardan biri olan Jepp el yakıyor. 

315
Jeep tüm listeyi değiştirdi! Hem cep hem can yakıyor - Sayfa 4

Geçtiğimiz ay, kampanyalı fiyatı ile 1.590.750 liradan satışa sunulan Renegeade'in yeni ayda tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 1.717.750 lira olarak belirlendi.  

415