Ukraynalı kadından ağlatan not: Yalnız değilsiniz, unutmayın!

Kahramanmaraş'ta peş peşe meydana gelen ve binlerce insanımızı kaybetmemize neden olan depremler sonrası Türkiye ile beraber dünya da depremzedeler için seferber olmuş durumda. Dünya çapındaki yardımlar bugün de devam ederken, Ukraynalı bir kadının Türkiye'ye gönderdiği not görenleri duygulandırdıç

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ukraynalı kadından ağlatan not: Yalnız değilsiniz, unutmayın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye yaralarını sarmaya çalışıyor. Yabancı kurtarma ekipleri Türk ekipleri ile omuz omuza soğuk kış şartlarında 'mucize kurtuluşlar' ararken, dünya çapındaki yardımlar da devam ediyor.

Uluslararası ajanslar Türkiye için başlatılan yardım kampanyalarının fotoğraflarını servis ederken, bu fotoğraflar arasından duygulandıran hikayeler de çıkıyor... Ukraynalı kadından ağlatan not: Yalnız değilsiniz, unutmayın! - Resim : 1UKRAYNALI KADINDAN DUYGULANDIRAN NOT

Yaklaşık bir yıldır ülkelerinde devam eden savaşa rağmen dünyanın dört bir yanındaki Ukraynalılar Türkiye'deki deprem için seferber olmuş durumdu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER