İşte Luiz Gustavo'nun sakatlığında son durum

Fenerbahçe'de durumu merakla beklenen Brezilyalı yıldızın dizindeki ağrılar devam ediyor. Gustavo, Trabzonspor maçında mutlaka sahada olmak istiyor. Ancak tecrübeli orta saha oyuncusunun görev alma ihtimali şimdilik yüzde 50.

İşte Luiz Gustavo'nun sakatlığında son durum - Sayfa 1

Luiz Gustavo, Hatayspor maçında sakatlandı, Fenerbahçe tepetaklak oldu. Kritik Trabzonspor maçı öncesinde Sambacı’dan gelecek müjdeli haber dört gözle bekleniyor. 

İşte Luiz Gustavo'nun sakatlığında son durum - Sayfa 2

Ancak tecrübeli oyuncunun durumu belirsizliğini koruyor. Gustavo, idmanın bir bölümünde takımla çalıştı. Buna rağmen dizindeki ağrılar geçmiş değil. Sambacı’nın sakatlığının son durumunu görmek için bugün MR çekilecek. 

İşte Luiz Gustavo'nun sakatlığında son durum - Sayfa 3

Gustavo, teknik ekiple yaptığı görüşmede Trabzonspor maçının sezonun kaderini belirleyecek nitelikte olduğu ve mutlaka sahada yer almak istediğini söyledi. Ancak Erol Bulut, sağlık heyetinden gelecek haberi bekliyor. Luiz Gustavo’nun pazar günkü mücadelede sahada olma ihtimali şimdilik yüzde 50 gözüküyor.

İşte Luiz Gustavo'nun sakatlığında son durum - Sayfa 4

İrfan’ın durum iyi

Sakatlığı bulunan bir diğer isim olan İrfan Can Kahveci’nin durumu ise Luiz Gustavo’ya oranla daha iyi. Milli yıldız da bugün son kez muayene edilecek. İrfan’ın, Trabzon kafilesinde yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor. Erol Bulut’un başarılı orta saha oyuncusunu mücadeleye yedek başlatıp maçın gidişatına göre oyuna alması bekleniyor.