İşte karşınızda yeni nesil elektrikli Renault Toros; Türkiye fiyatındaki sürpriz çok çılgın

Otomobil piyasasında çok uzun süredir merak edilen yeni nesil Renault Toros modeli görücüye çıktı. İşte milyonların merak ettiği o detaylar…

İşte karşınızda yeni nesil elektrikli Renault Toros; Türkiye fiyatındaki sürpriz çok çılgın - Sayfa 1

Tüm dünya genelinde resmen elektrikli otomobil dönemi başlamış bulunmakta. Renault başta olmak üzere pek çok marka, ikonik modellerini elektrikli motorlarla donatıp satışa sunmaya hazırlanıyor. Renault’un bu kulvarda en çok güvendiği modellerden birisi de Toros ya da Avrupa’da bilinen ismi ile R12.

İşte karşınızda yeni nesil elektrikli Renault Toros; Türkiye fiyatındaki sürpriz çok çılgın - Sayfa 2

Bilindiği gibi Renault, daha önce de bazı ikonik modellerini elektrikli motorlarla donatıp satışa çıkarmıştı. R2 ve R5 bu kategoride en çok beğenilen modeller olmuştu. Şimdi ise sıra R12’ye ya da Türkiye’de bilinen ismi ile Toros’a geldi.

İşte karşınızda yeni nesil elektrikli Renault Toros; Türkiye fiyatındaki sürpriz çok çılgın - Sayfa 3

Dev marka Renault, uygun bir fiyat seçeneği ile satışa sunacağı Toros’u Zoe’nin yerine geçirecek. Yani hali hazırda ülkemizde de satışta olan Zoe yerine Toros gelecek. Peki elektrikli motorla donatılmış olan Toros nasıl bir donanımla gelecek?

İşte karşınızda yeni nesil elektrikli Renault Toros; Türkiye fiyatındaki sürpriz çok çılgın - Sayfa 4

Fransız otomobil devi elektrikli Toros modelinde 65 beygirlik bir motora yer verecek. 100 kilometre hıza 13 saniyede ulaşan otomobilin maksimum hızı ise saatte 130 km olacak.