İsmail Demirci Hande Soral'ı aldatıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde Alişan'ın eşi Buse Varol, bir oyuncunun hamile olan eşini aldattığını öne sürmüştü. Varol'un ortaya attığı aldatma iddiasının yankıları sürerken, bugün 'Söylemezsem Olmaz' programında yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Yorumcu Bircan Bali ve Arto, hamile eşini aldatan oyuncunun Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci olduğunu söyledi.

İsmail Demirci Hande Soral'ı aldatıyor mu? - Sayfa 1

Hande Soral, 14 Ekim 2017 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile hayatını birleştirmişti. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarıyla beğeni yağmuruna tutulan güzel oyuncu bu kez çok farklı bir konuyla sosyal medya da gündem oldu. 

İsmail Demirci Hande Soral'ı aldatıyor mu? - Sayfa 2

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından hamile olduğunu ve erkek bebek beklediklerini büyük bir partiyle duyurmuştu. 

İsmail Demirci Hande Soral'ı aldatıyor mu? - Sayfa 3

Oğlunu kucağına almak için gün sayan oyuncunun mutluluğuna, bugün 'Söylemezsem Olmaz' programı yorumcuları Bircan Bali ve Arto'nun yaptığı açıklama gölge düşürdü.

İsmail Demirci Hande Soral'ı aldatıyor mu? - Sayfa 4

Geçtiğimiz günlerde Buse Varol'un ortaya attığı 'Bir oyuncunun hamile olan eşini aldatması' iddiası üzerine bugün, Bircan Bali ve Arto, Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında aldatan kişinin Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci olduğunu söyledi.