İclal Aydın'ı iğne ipliğe döndüren diyet... Bu 2 yöntemi uygulayıp günde 6 kilometre yürümüş

İclal Aydın, Türkiye'nin en beğenilen kadın oyuncu ve yazarlarının başında geliyor. Ancak başı aldığı kilolarla dertteydi. İlerleyen yaşına rağmen İclal Aydın iğne ipliğe döndüren bir diyet programı izledi. İşte İclal Aydın'ı yeniden hayata döndüren o beslenme sırrı

İclal Aydın'ı iğne ipliğe döndüren diyet... Bu 2 yöntemi uygulayıp günde 6 kilometre yürümüş - Sayfa 1

İclal Aydın, bugüne kadar birçok dizi film projesinde yer almıştır. Ancak onu son yıllarda şöhret yapan uğraşısı yazarlığı oldu. Yazdığı kitaplar milyonlarca kişinin hayatını değiştirdi, yol haritasını yeniden belirledi. Özellikle 2001 yılında yayınladığı ilk kitabı Hayat Güzeldir ve 2011 yılında yayınladığı Zeynep Lal Büyürken kitapları en çok satanlar listesine girdi. Tiyatro, sinema, yazarlık derken İclal Aydın yeniden kilo aldı. Ancak bu sefer ilerleyen yaşına rağmen doktorunun ona söylediği diyet programına sadık kaldı ve iğne ipliğe dönmeyi başardı.

116
İclal Aydın'ı iğne ipliğe döndüren diyet... Bu 2 yöntemi uygulayıp günde 6 kilometre yürümüş - Sayfa 2

Sabah.com.tr'de paylaşılan içeriğe göre İclal Aydın'ın 52 yaşında eski formuna kavuşmasındaki en önemli rolün cuteraid ve cuteraflexi olduğu aktarıldı.

216
İclal Aydın'ı iğne ipliğe döndüren diyet... Bu 2 yöntemi uygulayıp günde 6 kilometre yürümüş - Sayfa 3

İclal Aydın "Ben artık bir daha kilo veremem, hayat böyle de olur" diyordum. Ama sevgili Özlen "Bir kez daha denesen ne olur ki?" Diye sordu bir gün. Doğru ya. Ne olurdu?

316
İclal Aydın'ı iğne ipliğe döndüren diyet... Bu 2 yöntemi uygulayıp günde 6 kilometre yürümüş - Sayfa 4

Sevgili dostum Serdar Bora Bayraktaroğlu da beni bu sürece hazırladı. İnsanın karşısında yargılayanlar değil de yanında destekleyenleri olunca her şey ne kadar da kolay ve güzel gidiyor."

416