İbrahim Tatlıses'in 42 yaş küçük aşkı Gülçin Karakaya'nın mesleği şaşırttı!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile bir buçuk yıldır aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. 2011 yılında geçirdiği kaza sonrası zor zamanlar yaşayan İbrahim Tatlıses gönlünü Gülçin Karakaya'ya kaptırdı. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Gülçin Karakaya'nın mesleği ise dikkat çekti. Ayrıca İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya'yı eski eşi Ayşegül Yıldız ile tanıştırdığı öğrenildi...

İbrahim Tatlıses'in 42 yaş küçük aşkı Gülçin Karakaya'nın mesleği şaşırttı! - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 42 yaş küçük olan 26 yaşındaki Gülçin Karakaya ile kamera karşısına geçen İbrahim Tatlıses gündeme bomba gibi düşmüştü. 2011 yılında geçirdiği kaza sonrası zor zamanlar yaşayan İbrahim Tatlıses gönlünü Gülçin Karakaya'ya kaptırdı.
 

112
İbrahim Tatlıses'in 42 yaş küçük aşkı Gülçin Karakaya'nın mesleği şaşırttı! - Sayfa 2

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Gülçin Karakaya'nın mesleği ise dikkat çekti.
 

212
İbrahim Tatlıses'in 42 yaş küçük aşkı Gülçin Karakaya'nın mesleği şaşırttı! - Sayfa 3

AİLESİ İLİŞKİYE ONAY VERMEDİ

Yeni Asır'da yer alan habere göre: İzmirli Gülçin Karakaya'nın Tatlıses'in manikürcüsü olduğu ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses'in tüm çocuklarının ve Karakaya'nın ailesinin de karşı çıktığı ilişkinin evliliğe gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

312
İbrahim Tatlıses'in 42 yaş küçük aşkı Gülçin Karakaya'nın mesleği şaşırttı! - Sayfa 4

Öte yandan Tatlıses, önceki gün Instagram hesabından sevgilisiyle bir fotoğrafını paylaşarak aşkını ilan etti. . Tatlıses paylaşımına şu notu ekledi: Bodrum Akşamları… Bodrum Gümüşlük'te manzara eşliğinde koronaya meydan okuyoruz. Maskelerimizi Çıkarmıyoruz!

 

412