İbrahim Tatlıses'e gelen kanlı tehdidin detayı şaşırttı! 'Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim'

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'i arayan bir hayranının "Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim" ifadelerini kullanması ortalığı karıştırdı.

İbrahim Tatlıses'e gelen kanlı tehdidin detayı şaşırttı! 'Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim' - Sayfa 1

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz yıl prodüksiyon şirketine gelen bir telefon panik dalgası oluşturmuştu. İbrahim Tatlıses'e hayran olan ve yazdığı şiirleri usta isme göstermek isteyen bir vatandaş, 30 Aralık 2022 tarihinde İstanbul Kağıthane'de bulunan Tatlıses Prodüksiyon şirketini aradı.

İbrahim Tatlıses'e gelen kanlı tehdidin detayı şaşırttı! 'Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim' - Sayfa 2

"YEMİN OLSUN KAN DÖKECEĞİM"

İbrahim Tatlıses'e gelen kanlı tehdidin detayı şaşırttı! 'Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim' - Sayfa 3

53 yaşındaki Ercan Y., çalışanı Leyla Y., ile konuşarak durumu anlattı. Leyla Y., Tatlıses'in İzmir'de olduğunu belirtince Ercan Y., şirket çalışanına, 'Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim' ifadelerini kullandı. Aldığı tehditler sonrası neye uğradığını şaşıran genç kadın, durumu hemen Tatlıses'e ve avukatlara bildirdi. Şirket avukatları durumu derhal İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına bildirerek şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu.

İbrahim Tatlıses'e gelen kanlı tehdidin detayı şaşırttı! 'Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim' - Sayfa 4

Savcılığa yapılan suç duyurusunda bahsi geçen tehdit olayının ortaya çıkması için şirketin sabit hattında bulunan kayıtların incelenmesi talebinde bulunuldu. Yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli olduğu belirlenen Ercan Y., suçlamaları kabul etmedi.