İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi; İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu minibüs kamyonla çarpışarak şarampole devrildi. Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi; İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? - Sayfa 1

Bodrum ilçesi Yalıkavak yolu üzerinde bugün saat 10.50'de İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu panelvan tipi minibüs ile karşı yönden gelen kamyon, kafa kafaya çarpıştı. Savrulan araçlar, şarampole yuvarlandı, minibüs alev aldı.  

124
İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi; İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? - Sayfa 2

Yardıma koşan çevredekilerin müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü. Bu sırada aracı içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses de vatandaşların müdahalesi ile alevlerden kurtuldu.

224
İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi; İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? - Sayfa 3

KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Kapuz Caddesi'nden Ortakent yönüne giden Gültekin Gülsoy'un kullandığı kamyonun, bölünmüş yola 60 metre kala yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkıp, savrulduktan sonra karşı şeride geçerek Uğur Yılmaz yönetimindeki ve İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu minibüsle çarpıştığı öğrenildi.  

324
İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi; İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl? - Sayfa 4

Çarpışmanın şiddetiyle Yılmaz'ın kullandığı minibüsün, arkadan gelen Mehmet Ali Timurhan'ın kullandığı otomobilin ön kısmına çarptığı, kamyon ve minibüsün uçuruma düştüğü belirtildi.

424