Hyundai Tucson fiyatlarında Ağustos çılgınlığı; Bu liste bildiğiniz gibi değil

C-SUV dünyasının sevilen ve önemli modelleri arasında yer alan Hyundai Tucson Ağustos ayında bir sürprizle geldi. İşte Hyundai Tucson güncel fiyat listesi…

Hyundai Tucson fiyatlarında Ağustos çılgınlığı; Bu liste bildiğiniz gibi değil - Sayfa 1

Şık tasarımı ve üstün özellikleriyle Premium otomobillere göz kırpan Hyundai Tucson, pek çok otomobil severin hayallerini süslüyor. Ancak şunu söylemek gerekir ki modele gelen son zamlar, onu ulaşılması güç bir noktaya doğru itmiş vaziyette.

113
Hyundai Tucson fiyatlarında Ağustos çılgınlığı; Bu liste bildiğiniz gibi değil - Sayfa 2

Kısaca sizlere Hyundai Tucson’un motor mekanik özelliklerinden söz edelim. Araç ülkemizde 1.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor ve en boş paketinde 180 beygir güç üretebilen 1.6 litrelik benzinli motoruyla beraber geliyor.

213
Hyundai Tucson fiyatlarında Ağustos çılgınlığı; Bu liste bildiğiniz gibi değil - Sayfa 3

Bu motora elbette ki tam otomatik şanzıman eşlik ediyor. Bahsi geçen ikili, performans anlamında gerçekten de harika bir deneyim sunuyor. Ağır kasasına rağmen oldukça seri bir araba olana Hyundai Tucson, yol tutuş olarak da kullanıcılarına güven veriyor.

313
Hyundai Tucson fiyatlarında Ağustos çılgınlığı; Bu liste bildiğiniz gibi değil - Sayfa 4

Hyundai Tucson tam bir aile otomobili. Tam 620 litrelik bir alanı kullanıcılarına sunan model, bunu yaparken arka koltuktaki yaşam alanını da iyi seviyelerde tutuyor. Üstelik arka koltuklar yatınca bagaj alanı 1799 litre gibi devasa bir değere ulaşıyor.

413