Yeni Zelanda'da bavulda bulunan gizemli cesetler iki küçük çocuğa ait çıktı!

Yeni Zelanda’nın Auckland kentindeki bir depoda bulunan ve içinde insan kalıntılarının olduğu öğrenilen bavullarla ilgili sis perdesi aralanıyor. Polis gizemli bavulların içindeki insan kalıntılarının ilkokul çağındaki iki çocuğa ait olduğunu açıkladı. Çocukların bulunmadan bir kaç yıl önce öldürüldüğü düşünülüyor. Konuya ilişkin soruşturma devam ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yeni Zelanda'da bavulda bulunan gizemli cesetler iki küçük çocuğa ait çıktı!

Yeni Zelanda’nın Auckland kentinde yaşayan bir aile yaşayan bir aile, kiralanmış, içine eşya doldurulmuş ve sonra bir daha kirası ödenmediği için içindeki eşyaların satıldığı bir açık artırmaya katıldı.

BAVULLARI AÇINCA ŞOKE OLDULAR

Niyetleri ucuza alacakları bir depo dolusu eşyanın içinden kendilerine yarayacak olanları seçip kullanabilmek olan aile, depo içindeki bavulları açtığında şoke oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER