Veliden kadın öğretmene saldırı 

Sarıyer’de ortaokul öğretmeni N.Ö., akran zorbalığı yapan öğrencisini uyardı. ‘Bana nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz’ dediği iddia edilen öğrenci, babası A.Ç.’yi okula çağırdı. Okula gelen A.Ç. kadın öğretmen N.Ö.’yü yumruk ve tekme darbesiyle hastanelik etti. A.Ç. gözaltına alınırken İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Veliden kadın öğretmene saldırı 

Sarıyer Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu’na başka bir okuldan ara dönemde gelen bir öğrencinin, başka bir öğrenciye akran zorbalığı yaptığını gören kadın öğretmen N.Ö., öğrenciyi uyardı. Bunun üzerine tepki gösteren öğrenci ‘Bana nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz’ diyerek babası A.Ç.’yi okula çağırdı. Okula gelen A.Ç. koridorda gördüğü öğretmen N.Ö.’ye saldırdı. A.Ç.’nin tekme ve yumruklarıyla yaralanan N.Ö. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BAKAN TEKİN: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Sosyal medya hesabından mesaj yayınlayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; “Çocuklarımız için özveriyle çalışan meslektaşlarımıza yönelik şiddet olaylarını kınıyor, Millî Eğitim Bakanlığı olarak öğretmene şiddet hadiselerine yönelik idari ve adli süreçlerin takipçisi olacağımızı değerli meslektaşlarımız ve kamuoyuyla paylaşıyorum” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER