Ünlü şarkıcı kızını kucağına bile alamadan kaybetmişti… Yıllar geçse de acısı dinmiyor: Ben hala çok kızgınım

“Ağustos 2012, karım Dawn son dakika kontrolüne gitti. Sadece dört gün kaldı, hepimiz çok heyecanlıyız. İsmini bile herkese söyledik. Eşyalarının durduğu sepet, bebek karyolası, kıyafetler her yerde.”

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü şarkıcı kızını kucağına bile alamadan kaybetmişti… Yıllar geçse de acısı dinmiyor: Ben hala çok kızgınım

Kızının doğumunu nasıl beklediğini böyle anlatıyor Take That grubunun solisti Gary Barlow… Ve o mutlu, heyecanlı bekleyişin ardından yaşadığı büyük kaybı, o korkunç acıyı üzerinden uzun yıllar geçmiş olsa da nasıl hâlâ atlatamadığını itiraf ediyor.

ADINI KOYUP EŞYALARINI HAZIRLADIKLARI KIZLARINI KUCAKLARINA BİLE ALAMADILAR

53 yaşındaki yıldız şarkıcı ve 54 yaşındaki eşi Dawn Andrews, 2012’de Poppy adını koydukları kızlarını kucaklarına bile alamadan ona veda etmek zorunda kalmışlardı. Dawn Andrews ölü doğum yapmış, aile tüm hazırlıklarını tamamlamış kızlarına kavuşmayı beklerken acıların en büyüğünü tatmıştı.Ünlü şarkıcı kızını kucağına bile alamadan kaybetmişti… Yıllar geçse de acısı dinmiyor: Ben hala çok kızgınım - Resim : 1Yıllar önce kızını doğumda kaybeden ünlü şarkıcı yaşadığı kaybın acısının nasıl dinmediğini samimi şekilde itiraf etti

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER