Ünlü kocasından ayrılınca beş parasız kaldım diye karalar bağlamıştı… Yüzü yeni aşkıyla yeniden güldü

Hollywood ünlülerinin evlilikleri ve görkemli düğünleri ne kadar konuşulursa kavgalar ve karşılıklı suçlamalarla dolu boşanma süreçleri de bir o kadar konuşuluyor. Geçen yıl 20 yıla yaklaşan evliliklerinin noktalayan ünlü çift de kavgalarıyla manşetlerden inmemişti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü kocasından ayrılınca beş parasız kaldım diye karalar bağlamıştı… Yüzü yeni aşkıyla yeniden güldü

Hollywood’un usta aktörü Kevin Costner 2004’te, 4 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı, çanta tasarımcısı ve eski bir model olan Christine Baumgartner’la Aspen’deki muhteşem çiftliğinde, rüya gibi bir düğünle evlenmişti.

RÜYA GİBİ BAŞLAYAN EVLİLİK KÂBUS GİBİ BİTMİŞTİ

Ünlü çiftin 2007 ve 2009’da doğan iki oğulları ve 2010’da doğan kızlarıyla taçlandırdıkları mutlu yuvaları 20. Evlilik yıldönümlerini göremeden dağıldı. Baumgartner, Kevin Costner’dan boşanmak için Mayıs 2023’te mahkemeye gitti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER