Uğurcan Yazğılı: "Konyaspor, Türkiye'nin en iyi 5 takımından biri..."

Konyaspor’un 25 yaşındaki stoperi Uğurcan Yazğılı, İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Uğurcan Yazğılı: "Konyaspor, Türkiye'nin en iyi 5 takımından biri..."

Uğurcan Yazğılı, bu sezon zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, “Yaşadığımız şansızlıklar var. Kötü gidişatımız vardı, onu pozitife çevirdik. Yeni hocamız ile iyi bir ivme yakaladık. Son zamanlarda performansımızın da arttığının farkındayız ama bunun yetmeyeceğinin de farkındayız. Daha da üstüne çıkmamız gerekiyor. Son haftalarda şanssız şekilde puanlar bıraktık. Kazanabileceğimiz maçları berabere bitirdik. Özellikle iç sahada taraftarımızın desteği ile taraftarlarımıza daha farklı bir Konyaspor izletmeye başladık. Taraftarlarımızın desteği ile bizim de performansımız arttı. Önümüzde Trabzon maçı var. Yine taraftarlarımızın desteği ile galip gelerek alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Bu sezonu en iyi şekilde, en iyi yerde bitirip inşallah Konyaspor’u önümüzdeki sezon hak ettiği yerlere, Avrupa’ya götürme hedefinde olacağız” şeklinde konuştu.

“Hocaların hepsinden bir şeyler öğrenmeye çalıştım”

Yeşil-beyazlı ekibin bu sezon 3 hoca değişikliğine gittiğini hatırlatan 25 yaşındaki stoper, “Bu sezon 3 farklı hoca ile çalıştım. Hocaların hepsinden bir şeyler öğrenmeye çalıştım. Onlar bana sahada nerede görev verirlerse de çıkıp elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Performansımı artırmak istiyorum, daha da üstüne çıkmak istiyorum. Çünkü takımıma katkı sağlamak istiyorum. Takımıma katkı verebilirsem daha fazla mutlu oluyorum ve kendimi daha rahat hissediyorum. İnşallah performansımı artırırım ve uzun yıllar takımıma destek olmak için her şeyimi veririm” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER