Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu… Sosyetik güzel kocasından boşanıyor

Sosyetik güzel ya da ünlü varis dendiğinde çoğu kişinin aklına Paris Hilton ismi geliyor. Oysa en az onun kadar sosyetik ve ondan çok daha zengin bir varis var ve bu isim son günlerde boşanma haberiyle gündemde.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu… Sosyetik güzel kocasından boşanıyor

Milyarder petrol varisi Ivy Getty, hem dünya jet sosyetesinin önde gelen üyelerinden biri hem de uzun süredir modellik yaptığı için gösteri dünyası ünlüleriyle yakın arkadaş.

28 yaşındaki ünlü varisin dört yıl önce evlendiği Tobias Engel'den boşandığı ortaya çıktı.Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu… Sosyetik güzel kocasından boşanıyor - Resim : 1Çiftin gösterişli düğünü günlerce konuşulmuş, düğün fotoğrafları da Vogue dergisine satılmıştı

Basına yansıyan haberlere göre petrol kralı J. Paul Getty'nin büyük torunu olan milyarder varis ve moda dünyasının gözdesi Ivy Getty, dört yıllık eşi aktör Tobias Engel'den boşanmak için başvuruda bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER