Thomas Tuchel'den Kim Min-Jae'nin hataları sonrası ilk açıklama! "2 kez aşırı hırslıydı..."

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih'le Real Madrid sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşma sonrasında Alman teknik adam Thomas Tuchel maça yaptığı hatalarla damgasını vuran Fenerbahçe'nin eski savunma oyuncusu Kim Min-Jae hakkında eleştirisel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Thomas Tuchel'den Kim Min-Jae'nin hataları sonrası ilk açıklama! "2 kez aşırı hırslıydı..."

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih ile Real Madrid kozlarını paylaşırken, Allianz Arena'daki karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

Real Madrid'in attığı ilk golde Kim Min-Jae'nin arkaya kaçırdığı Vinicius Junior golü bulurken, 2. golde ise dikkatsiz şekilde Rodrygo'ya yaptığı hamle hatasıyla penaltıya sebebiyet verdi.

Bayern Münih'in yediği 2 golde de hatası bulunduğu belirtilen Fenerbahçe'nin eski stoperi, Thomas Tuchel'in maç sonrası basın toplantısında eleştirilerin odağı oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER