TFFHGD seçimi olaylı başladı! Metin Tokat: Seçim rezaletleriyle uğraşıyoruz

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin (TFFHGD) Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu’ndaki seçiminde olaylar yaşandı. TFFHGD Başkan adayı Metin Tokat salondan çıkartılmak istendiğini söyleyerek, “Biz Türk hakemlerinin sorunlarını tartışacağımıza, seçim rezaletleriyle uğraşıyoruz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TFFHGD seçimi olaylı başladı! Metin Tokat: Seçim rezaletleriyle uğraşıyoruz

 

TFFHGD üyeleri ve delegeler, Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu’nda yeni başkanlık seçimi için bir araya geldi. Başkan adaylarından eski FIFA hakemi Metin Tokat salondan çıkartılmaya çalışıldı. Ancak delegelerin tepkisi sonrasında Metin Tokat’ı salondan çıkarma girişimleri sonuçsuz kaldı. Seçme ve seçilme hakkının bulunmasına rağmen genel merkeze hukuksuz bir şekilde alınmak istenmediğini söyleyen Tokat, “Amacımız tüm futbol hakemlerinin birlik, beraberlik içinde sosyal haklarını bir şekilde korumak amaçlı 81 ilde teşkilatlanmış sivil toplum kuruluşunu güçlü bir hale getirmek. Türk futbolunda sanki tek sorunu hakemlermiş gibi görünen ortamdan hakemlerimizi tekrar çıkartmaya çalışarak derneğimizi güçlendirmeye çalışıyoruz. Ama bugün yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir. Elimizde hukuki olarak her türlü belge, Vali Yardımcısı imzasıyla aldığımız yazımıza rağmen salona girişte problemler yaşadık” ifadelerinde bulundu.

“ÇÖZMEMİZ GEREKEN KONULAR FARKLI”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER