Suphiye Orancı, İbrahim Tatlıses'in filmlerinde figürandı.... 'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'

Dilara Gülaltan, babalık davası açtığı Uğur Dündar’ın adını kendisine annesi Suphiye Orancı’nın verdiğini söyledi. Gülaltan’ın katıldığı yayına telefonla bağlanan ve Suphiye Orancı’nın arkadaşı olduğunu söyleyen Zeynep Birinci isimli kadın ise biyolojik babanın Dündar değil, ünlü bir sanatçı olduğunu öne sürdü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Suphiye Orancı, İbrahim Tatlıses'in filmlerinde figürandı.... 'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'

DUYGU Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın kızı olduğunu DNA testiyle ispatlamasının ardından, ablası Dilara Gülaltan’ın da Uğur Dündar’a babalık davası açtığı ortaya çıkmıştı. Dündar biyolojik baba olmadığının Adli Tıp raporuyla kanıtlandığı açıklamasını yaptı, Gülaltan ise o rapora itiraz ettiklerini söyledi. Dün “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına konuşan Gülaltan, babasının Uğur Dündar olduğunu kendisine annesi Suphiye Orancı’nın söylediğini açıkladı: “Ben ‘Babamı öğrenmek istiyorum’ dediğimde, babamın şu anda davalık olduğum beyefendi (Uğur Dündar) olduğunu söyledi. O kadar detay verdi ki, bunlar dava dosyasında olduğu için açıklayamıyorum.”

Suphiye Orancı, İbrahim Tatlıses'in filmlerinde figürandı.... 'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı' - Resim : 1

‘MANEVİ BABAN OLURUM’ DEDİ

Dündar’la görüştüğünü dile getiren Dilara Gülaltan, “Uğur Bey yanımda olduğunu söyledi. ‘Beni manevi baban olarak görebilirsin’ dedi. Davamız devam ediyor, o konuda da anlayışlı olduğunu söyledi. Dilekçe verdik, tekrar DNA örneği alınmasını talep ettik” dedi. Öte yandan programı arayan ve Suphiye Orancı’nın eski bir arkadaşı olduğunu söyleyen Zeynep Birinci isimli kadın, Dilara Gülaltan’ın babasının ünlü bir sanatçı olduğunu iddia etti. Birinci, Gülaltan’a “Suphiye’yle 35 yıl önce arkadaştık. Senin baban başka bir ünlü isim” dedi. Müge Anlı, söz konusu sanatçının adını yayında açıklayamayacaklarını söyledi, Gülaltan da “Ekranda söylemeyin, yeterince mağdur olduk ama ne olur bize yardım edin” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER