Süper Lig'in eski yıldızı Jean-Jacques Gosso'dan Spor Arena'ya samimi itiraflar: 'Dirk Kuyt, soyunma odasına gelmişti!' | 'Okan Buruk, Avrupa'ya gidecektir'

Kariyerinde Monaco, Orduspor, Gençlerbirliği, Göztepe gibi takımların formasını giyen ve orta sahadaki agresif futboluyla taraflı tarafsız futbolseverleri kendine hayran bırakan Fildişili eski yıldız Jean-Jacques Gosso, Türkiye kariyeriyle ilgili Spor Arena’ya konuştu. Gosso, Göztepe’de beraber çalıştığı teknik direktör Okan Buruk ile vatandaşı Wilfried Zaha’ya da değindi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Süper Lig'in eski yıldızı Jean-Jacques Gosso'dan Spor Arena'ya samimi itiraflar: 'Dirk Kuyt, soyunma odasına gelmişti!' | 'Okan Buruk, Avrupa'ya gidecektir'

3 yıl formasını giydiği Fransız ekibi Monaco’dan ayrılarak 2011 yılında Héctor Cúper yönetimindeki Orduspor’a transfer olan Jean-Jacques Gosso, orta sahadaki hırçın oyunuyla izleyenlerin dikkatini çeken oyunculardan biriydi. Rakip orta saha oyuncularına isyan ettiren bir mücadele sergileyen eski yıldız, 2017 yılında Göztepe’nin Süper Lig’e yükselmesinde önemli pay sahiplerinden biri oldu.

Fildişi Sahili Milli Takımı formasını 23 kez giyen Gosso; Süper Lig’deki etkili oyununu, Fenerbahçe deplasmanında soyunma odasında yaşadığı olayı, bir dönem beraber çalıştığı teknik direktör Okan Buruk’un başarıları ve vatandaşı Wilfried Zaha’nın son dönemde eleştirilen performansıyla ilgili düşüncelerini aktardı.

Fildişili eski futbolcunun açıklamaları şu şekilde;

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER