Son Dakika: Tuğba Şenoğlu ve Meryem Boz Spor Arena'nın konuğu oldu! Duygusal anlar... "Futbol abartılıyor..."

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ve Vakıfbank’ın başarılı sporcuları Tuğba Şenoğlu ve Meryem Boz, Spor Arena’nın konuğu oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Tuğba Şenoğlu ve Meryem Boz Spor Arena'nın konuğu oldu! Duygusal anlar... "Futbol abartılıyor..."

Uğur Yapıcı - Spor Arena | Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ve Vakıfbank’ın başarılı sporcuları Tuğba Şenoğlu ve Meryem Boz, Spor Arena’dan Uğur Yapıcı'nın sorularını yanıtladı.

Vakıfbank’ın hedefleri, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve Avrupa Şampiyonası’ndan öne çıkanları anlatan milli oyuncular, kendilerine yönelik merak edilenleri de açıkladı.

Vakıfbank, geçtiğimiz sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi İkinciliği, Türkiye Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası kazandı. Sezon başlangıcında takımda nasıl bir hava var, yeni sezonda hedefleri nasıl sıralıyorsunuz?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER