Son dakika: Galatasaray'da büyük belirsizlik! Başkanlık seçimi, Fatih Terim, Arda Turan, transferler...

Sezonu Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada bitiren Galatasaray'ın bilinmezliklerle dolu yaklaşık 1 aylık bir dönem bekliyor. Sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık seçimi, Fatih Terim'in durumu, sözleşmesi sona eren oyuncuların geleceği ve yeni transferlerin ne zaman ve kim tarafından yapılacağı şu anda bilinmiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Galatasaray'da büyük belirsizlik! Başkanlık seçimi, Fatih Terim, Arda Turan, transferler...

Spor Arena - Galatasaray, dönem dönem büyük sıkıntılar yaşadığı sezonu iki gol farkla Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada tamamladı. Sarı-kırmızılı kulübü ve futbol takımını sezon içerisinde yaşanan sıkıntılı dönemlerden daha zorlu ve bilinmezliklerle dolu bir süreç bekliyor. Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmak için ön eleme oynayacak olan Galatasaray'ın ilk maçı 20 - 21 Temmuz tarihlerinde olacak.

BAŞKANLIK SEÇİMİ

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz dönemi, tüzüğe bağlı olarak bu ayın sonunda fiilen sona erecek. Daha önce 19 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan seçimli genel kurul, koronavirüs sebebiyle 19 Haziran'a ertelenmiş durumda. Bu seçimin de yapılıp yapılmayacağı yine ülkemizde pandeminin o dönemki seyrine bağlı olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER