Son dakika... Dikkat! Çok önemli hava durumu uyarısı

CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, Ege ve Akdeniz için çok önemli fırtına ve aşırı yağış uyarısında bulundu. Bu geceden itibaren rüzgarın fırtınaya döneceğini, fırtına hızının 70-80 kilometre seviyelerine çıkabileceğini söyledi. Lodos nedeniyle soba zehirlenmelerine karşı uyarıda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Dikkat! Çok önemli hava durumu uyarısı

CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, canlı yayında hava durumuyla ilgili gelişmeleri şu sözlerle aktardı:

"İkisinde de fırtına, ikisinde de sel riski var. Bugün için akşam saatlerinde özellikle Akdeniz'in batı kesimleri için uyarımız vardı. Su baskınları seviyesinde bir yağış olabilir.

Ama bu geceden itibaren rüzgar fırtınaya dönmeye başlıyor. Antalya Körfezi'nde açıkta rüzgarın hızı 70-80 kilometrelere, kıyıya geldiğimizde 50 kilometreler civarında hatta daha da üzerinde olabilecek. Muğla çevresinde de aynı şekilde. Muğla'nın güney ilçelerinde fırtına seviyesinde oradan Ege'ye çıktığımızda Orta Akdeniz'de fırtına seviyesinde kuvvetli rüzgar var.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER