Son dakika: Bakan Güler: Yılbaşından itibaren 644, 2015’ten bu yana 40 bin terörist etkisiz hâle getirildi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yılbaşından itibaren 644, 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hâle getirildi. Yürüttüğümüz operasyonlarla, sahada kurduğumuz hâkimiyeti daha da güçlendirmekte kararlıyız. Terör örgütünün en ufak bir şekilde kıpırdanmasına, belini doğrultmasına izin vermeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Bakan Güler: Yılbaşından itibaren 644, 2015’ten bu yana 40 bin terörist etkisiz hâle getirildi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da, Gazi Orduevinde şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. İftarın ardından konuşan Bakan Güler, bu toprakları, binlerce yıldır kendilerine vatan kılan şehit ve gazilerin; vatana olan sarsılmaz sevdalarının ölümsüz temsilcileri, asil milletin kahramanlık ve fedakarlığının ebedi mimarı olduğunu kaydederek, "Kahraman gazilerimiz; 'Ölürsek şehit, kalırsak gazi' anlayışıyla canınızı seve seve feda etmeyi göze alıp canla başla mücadele eden sizlerin varlığı, asil milletimizin sarsılmaz iman, tevekkül, cesaret ve yiğitliğinin en somut göstergesidir. Bugün kutsal vatanımızda başı dik ve özgür yaşamamızı, hiç çekinmeden canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ile siz kahraman gazilerimize borçluyuz. Yazdığınız kahramanlık destanları sonsuza kadar yaşayacaktır. Sizlerle ne kadar gurur duysak, kahramanlıklarınızla ne kadar övünsek azdır" diye konuştu.

'40 BİN 213 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ'

40 yıla yakın bir süredir terörle mücadeleye devam ettiklerini ifade eden Bakan Güler, şunları söyledi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER