Geleceğin pilotlarını Bursa’dan yetiştiriyor

Filosunda bulunan ‘UPL Uçak’, ‘Gyrocopter’, ‘Helikopter’ ve ‘Microlight’ hava araçlarıyla geleceğin pilotlarını yetiştiren Uludağ Havacılık, Yunuseli ve Yenişehir Havalimanlarında bulunan yerleşkesinde teorik ve pratik uçuş eğitimlerini ve uçuş deneyimlerini, gökyüzü tutkunları için sunuyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Geleceğin pilotlarını Bursa’dan yetiştiriyor

Uçuş dersleri ‘Uçak Tanıma’, ‘Uçağı Uçuşa Hazırlama’, ‘Uçak Motoru Çalıştırma’, ‘Rule Yapma’, ‘Kule Konuşmaları’, ‘Pist Kullanımları’ ve ‘İniş ve Kalkış Çalışmaları’ ile tecrübeli pilotlar tarafından veriliyor. Şirketin filosunda ‘UPL Uçak’, ‘Gyrocopter’, ‘Helikopter’ ve ‘Microlight’ hava araçları bulunurken, ‘Uçak Tanıma’, ‘Uçağı Uçuşa Hazırlama’, ‘Uçak Motoru Çalıştırma’, ‘Rule Yapma’, ‘Kule Konuşmaları’, ‘Pist Kullanımları’ ve ‘İniş ve Kalkış Çalışmaları’ gibi uçuş dersleri tecrübeli pilotların kontrolünde uçuş okulu öğrencilerine aktarılıyor.

Geleceğin pilotlarını Bursa’dan yetiştiriyor - Resim : 1

3 AYDA TEORİK DERS

Şirketten yapılan açıklamada, “Teorik ve uçuş derslerini toplam 3 ay gibi yeterli bir sürede veren Uludağ Havacılık, Emniyet Yönetim SMS ve Kalite Yönetim Sistemleriyle 7’den 70’e tüm uçuş öğrencilerini sigorta kapsamına almaktadır. Havacılık faaliyetlerinden faydalanmak isteyen her bireyi uygun şartlar ve ‘önce emniyet’ ilkesi ile eğitmen pilotlar ve filolarındaki uçaklarla buluşturan Uludağ Havacılık ayrıca, Türkiye distribütörlüğünü yaptığı dünyaca ünlü hava araçlarının satış ve servis hizmetleriyle de havacılık tutkunlarının yanında yer alıyor” bilgisi verildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER