Sen işine gelen köprüden geç pahalı olandan geçme

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün İstanbul'un ilçelerinde seçim turu yaptı. Erdoğan, İnce'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün pahalı olduğu eleştirilerine, "Öyle veya böyle, sen işine gelen köprüden geç. O pahalı olandan geçme. Parası olan, özel sektörün yaptığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçer" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sen işine gelen köprüden geç pahalı olandan geçme

TEKME TOKAT MI GİRECEKSİN

“Bay Muharrem ve partisinin Kartal'a verebileceği bir şey var mı? Onun kendine faydası yok ki Kartal'a faydası olsun. Bir dershane işletiyor. Dershanedeki öğretmenlerin SSK primini dahi ödemiyor. Devletin memuruyla bakıyorsunuz aman ya Rabbi nasıl küfürlü konuşmalar? Dinlediniz mi? Bunlardan cumhurbaşkanı adayı olur mu? Bunlara pazar günü Osmanlı tokadını atmaya var mıyız? Mart 2019 yerel seçimlerinde de gerek büyükşehir, gerek Kartal, bunları tekrar geri alacağız. Bizim Kartal'ımızda hastane var mı? Pendik'teki devlet hastanesi muhteşem. İnşallah Anadolu yakasında yapılacak şehir hastanesiyle, sıkıntısı olan, şehir hastanesine geçecek. Eski Samandıra'daki askeri havalimanının olduğu yere, şehir hastanesi yapıyoruz. Şimdi ne diyorlar? 'Niye şehir hastanesi yapıyorsunuz?' Ne yaptıracaksın, onu söyle? Proje söyle, Bay Muharrem. Sen ne yaptıracaksın onu da söyle? Memurlara tekme tokat mı gireceksin?

PARASI OLAN GEÇER

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER