Sahte doktorun foyasını kıskançlık ortaya çıkardı! Astsubay sevgili her şeyi anlattı

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yapan Ayşe Özkiraz'ın foyasını kıskançlık ortaya çıkardı. Özkiraz'ın sosyal medyadan tanıştığı astsubay sevgilisi ifadesinde skandalın tüm detaylarını anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sahte doktorun foyasını kıskançlık ortaya çıkardı! Astsubay sevgili her şeyi anlattı

Tekirdağ'da Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde 1 yıldır pratisyen hekim olarak görev yapan Ayşe Özkiraz'ın, sosyal medya üzerinden tanıştığı astsubay Cemil Tekin ile sevgili olduğu ortaya çıktı. Özkiraz, sevgilisine kendisini de cerrah paşa tıp fakültesi 6. sınıf öğrencisi tanıttı. Kanal D Haber astsubay sevgilinin ifadesine ulaştı...

Özkiraz ile genellikle hastanenin kantininde buluştuklarını, hep beyaz bir önlük giydiğini ve hiç şüphelenmediğini söyleyen astsubay Tekin ifadesinde, "Bir gün rahatsızlandım. Ayşem'i aradım, beni Cerrahpaşa Tıp Fakültesine çağırdı. Doktor önlüğü ve stetoskopla karşıladı .. kendinisini muayene için randevu alınırken kadın doğum asistanı olarak tanıttı..." dedi. Durumdan şüphelendiğini söyleyen astsubay sevgili, Özkiraz'ın durumu geçiştirdiğini ifade etti. 

Özkiraz'ın erkek arkadaşı 15 gün boyunca kulak burun servisinde yattı. Sahte doktor biran olsun astsubay sevgilisi Tekin'in yanından ayrılmadı. Astsubay ifadesinde, çevresindeki herkesin sahte doktor Özkiraz'a 'hocam' şeklinde hitap ettiğini söyledi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER