Ricardo Sa Pinto'dan hakeme sert tepki! "Beşiktaş'ın ilk golü gökten inmiş gibi oldu"

Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Gaziantep'te Teknik Direktör Ricardo Sa Pinto, karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ricardo Sa Pinto'dan hakeme sert tepki! "Beşiktaş'ın ilk golü gökten inmiş gibi oldu"

Siyah beyazlıların attığı ilk golde Dicko'ya faul yapıldığını belirten Pinto, "Beşiktaş'ın ilk golü gökten Beşiktaş'a inmiş gibi oldu. Beşiktaş'ın golünden önce bir pozisyon var. Dicko kaleciyle karşı karşıya kalacakken itildi ve düştü, kırmızı kart olmalıydı. Hiçbir şey verilmedi. Kaleciyle karşı karşıya kalacak... Bu sonuca çok etki eden bir pozisyondu. Maçı belirleyen şey Beşiktaş'ın oyuncularının bireysel kalitesi oldu. Aboubakar gibi oyuncuları yalnız bırakırsanız orada atarlar. Maçın temposu o anlarda düşüktü, bir hata geldiğinde atıyorlar, bu şekilde hatalar yapılmaması gerekiyor." dedi.

<iframe width="727" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/j-sf-mI_cD0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER