Özel: Herkesten oy istiyoruz

İstanbul’un Esenyurt ve Sarıyer ilçelerinde miting yapan Özel, “Biz insan ayırmıyoruz. Sosyal demokratlardan oy istiyoruz, oy alıyoruz. Milliyetçi demokratlardan, muhafazakâr demokratlardan, Kürt demokratlardan, Kürt’üyle, Türk’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, Selanikliler’den, Bulgaristan Türkleri’nden hepsinden oy istiyoruz. Hep birlikte İstanbul’uz, hep birlikte Türkiye’yiz”dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Özel: Herkesten oy istiyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün ilk olarak Esenyurt’ta ardından Sarıyer’de miting yaptı. Seçime 4 gün kaldığını hatırlatan Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na karşı 17 bakanla İstanbul’a çıkartma yapıldığını belirterek özetle şunları söyledi: 

BAKANLAR TARAFSIZ OLACAKTI

“Bu tavır AK Parti’ye oy veren seçmeni de çıldırtıyor. Maliye Bakanı, Murat Kurum yerine oy peşine koşacağına emeklinin sorununa çare bulsun, emeklinin sıkıntısını çözsün diyorlar. Çalışma Bakanı, Murat Kurum için oy toplayacağına işsizlik sorununu çözsün diyorlar. Yargıya güven yüzde 30’un altına düşmüşken Adalet Bakanı’nın İstanbul’da ne işi var  diyorlar. Bizim işimiz gücümüz Esenyurt, Ekrem Başkan’ın işi gücü İstanbul. Peki işi gücü yoksulluğu ortadan kaldırmak, işsizliğe çare bulmak, adalet getirmek, kadınları korumak, gençlerin umutlarını arttırmak olan iktidarın bakanları güya tarafsız olacaklardı. Güya bürokrat olacaklardı, teknokrat olacaklardı. Siyaseti siyasetçiler yapacaktı. İçişleri Bakanı, seçim güvenliğinden sorumlu olan sensin. Polis sana bağlı, jandarma sana bağlı. Seçim güvenliği senin işin, sen gelmişsin İstanbul’da taraf tutuyorsun, Murat Kurum için oy istiyorsun. Yazıklar olsun böyle devlet yönetimine.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER