Ömer Çelik'ten CHP'ye: Örtülü ilişkiler içindeler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CHP'yi eleştiren Çelik, "Kılıçdaroğlu döneminden Özel dönemine kadar örtülü ilişkiler çevresinde dolaşıyorlar." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ömer Çelik'ten CHP'ye: Örtülü ilişkiler içindeler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NTV canlı yayınında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlarımızın hepsi sahada. Teşkilatlarımız deneyimli. Biz seçimi seviyoruz, sandığı seven bir partiyiz. Herkes koşturuyor. Vatandaşımıza gidip tezlerimizi arz ediyoruz. Son söz milletimizin.

Her seçimin kendine has bir karakteri var. Şu ana kadar gördüğüm Adana'ya merkezi hükümetin çok büyük ilgisi oldu. Eksiklik yerel yönetimde, bu ritmi gösterecek, bu vizyonu gösterecek yaklaşımın olmamasıydı. Bu ritmin de sağlanacağını değerlendiriyoruz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER