Öğretmen değil rezillik abidesi

Bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K., 14 yaşındaki öğrencisi S.D.’ye tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. S.D. ifadesinde, “Bir ay önce M.K. hoca, bana ‘Hoca lafını kaldırsak mı?’ dedi. Ben, öğretmen-öğrenci ilişkimiz olduğunu söyledim ama o bana sevgili olmak istediğini yazıyordu” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Öğretmen değil rezillik abidesi

Konya’da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisi S.D. (14), 18 Nisan günü ailesine, coğrafya öğretmeni M.K.’nin (55) ocak ayından itibaren kendisine ‘WhatsApp’ ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğunu, daha önce aracıyla eve bırakırken öpmeye çalıştığını ve en son da okulda merdivenlerde elle tacizde bulunduğunu iddia etti. Bunun üzerine ailesi, öğretmen M.K. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

S.D. alınan ifadesinde, “M.K. hocamız, bir öğretmenden özel ders almak istediğimi söylediğimde, bana yardımcı olmak için cep telefonu numaramı almıştı. Sonrasında hoca, bana 3 ay kadar önce mesaj yazmaya başladı. 

‘HOCA LAFINI KALDIRSAK MI’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER