Nzonzi 'Evet' dedi, son kararı Fatih Terim verecek

Galatasaray, Fransız ön libero ve kulübü Roma ile anlaştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Nzonzi 'Evet' dedi, son kararı Fatih Terim verecek

İtalyan kulübü, geçen yıl 26.6 milyon Euro’ya transfer ettiği ancak teknik direktör Fonseca istemediği için gönderme kararı aldığı Nzonzi’yi 1 milyon Euro’ya kiralamayı kabul etti. Fatih Terim de onay verirse, Aslan’ın yeni ön liberosu Nzonzi olacak.

SEVILLA’ya transfer olan Fernando’nun yerine ön libero arayışını sürdüren Galatasaray’ın gündemine gelen son isim Steven Nzonzi oldu. Sarı kırmızılılar, Fransız futbolcu ve kulübü Roma ile her konuda anlaştı. Teknik direktör Fatih Terim onay verdiği takdirde Galatasaray’ın yeni 6 numarası Nzonzi olacak. Geçtiğimiz pazar günü başkent Roma’da gerçekleşen görüşmede İtalyan yöneticiler, 30 yaşındaki Nzonzi’yi 1 milyon Euro karşılığında 1 yıllığına kiralık vermeyi kabul etti. Kulüple anlaştıktan sonra futbolcuyla masaya oturan sarı kırmızılı yöneticiler, Roma’dan yılda 2.5 milyon Euro net ücret alan Nzonzi ile de el sıkıştı.

Gündemdeki diğer isim Arsenal’den Elneny

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER