Mini etekli gelinliği çok konuşulmuştu... 30 Nisan 1988... Biz o gün karı- koca olduk

Gelin bugün de birbirleriyle gençlik yıllarında tanışan, önce arkadaş olan sonra aşka düşüp evlenen bir ünlü çiftin öyküsüne bakalım... 1988 yılında hayatlarını resmen birleştiren bu ünlü çift, kelimenin tam anlamıyla birlikte büyüdüler, birlikte yaşlandılar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mini etekli gelinliği çok konuşulmuştu...  30 Nisan 1988... Biz o gün karı- koca olduk

Bir yandan hayatı paylaşırken bir yandan da saçlarına aklar düştü, yüzlerindeki kırışıklıklar arttı. Öyle ya da böyle 30 Nisan 1988'den bu yana yana iyi ya da kötü ne varsa hepsini birlikte göğüslediler.

Geçtiğimiz gün de evliliklerinin 36'ncı yılını kutladı bu ünlü çift. Her ikisi de sosyal medya sayfalarından birlikte ne kadar mutlu olduklarını gözler önüne seren paylaşımlar yaptı.

Görünüşe göre de gerçekten evlendikleri gün birbirlerine söz verdikleri gibi "ölüm onları ayırıncaya kadar, hastalıkta ve sağlıkta" birlikte kalacaklar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER