Milyarderin kızı kayboldu

Mesajlaşma uygulaması Slack kurucu ortağı milyarder Stewart Butterfield’in 16 yaşındaki kızı ortadan kayboldu. Kayıp kızın San Francisco’nun en tehlikeli mahallelerinden birinde olduğundan endişe ediliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Milyarderin kızı kayboldu

MARIN County Şerif Ofisi sözcüsü Milletvekili Jose Suarez’e göre, 16 yaşındaki Mint Butterfield en son pazar günü saat 22.00’de Kaliforniya’nın Bolinas kentinde görüldü. Haber sitesi San Francisco Standard’a göre Butterfield’ın annesi, Flickr’ın kurucusu Caterina Fake, Pazartesi günü kızının kayıp olduğunu bildirdi. Şerife göre, Butterfield kaybolduğu sırada annesi ile birlikte yaşıyordu ve Napa bölgesinde özel bir yatılı okulda eğitim görüyordu.

UYUŞTURUCUYA MI GİTTİ

Yetkililer, “Mint’in üzerinde en son siyah bir sweatshirt, flanel pijama pantolon ve siyah botlar vardı” dedi. Ayrıca yapılan açıklamada, kayıp kızın gri bir bavul taşıdığı da aktarıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER