Milli tenisçimiz Zeynep Sönmez, 'Çılgın Türkler yapar' dedi, bir ilki başardı! "Acıdan ağladım oyun içinde ama..."

Teniste ülkemizi başarıyla temsil eden Zeynep Sönmez, Kadınlar Tenis Birliği (WTA) tarafından düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta Spor Arena'ya açıklamalar yaptı. Hedefleri doğrultusunda çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ettiğini söyleyen 21 yaşındaki tenisçi, Grand Slam kazanmak istediğini kaydederken önemli bir başarı elde ettiği Avustralya Açık öncesi geçirdiği talihsiz sakatlığı ve bu süreçte yaşadıklarını anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Milli tenisçimiz Zeynep Sönmez, 'Çılgın Türkler yapar' dedi, bir ilki başardı! "Acıdan ağladım oyun içinde ama..."

İlk kez katıldığı Avustralya Açık'ta iki elemeyi geçerek final maçı oynama başarısı gösteren ve dünya sıralamasında 146. sıraya kadar yükselen milli tenisçimiz Zeynep Sönmez, hedefinin Grand Slam kazanmak olduğunu söyledi.

Mayıs ayında düzenlenecek olan Roland Garros'ta da mücadele edecek olan Zeynep Sönmez, disiplinli ve planlı çalışmayla arzu ettiği başarılara ulaşabileceğini belirtti.

Kadınlar Tenis Birliği (WTA) tarafından düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta ana tabloda yarışan 21 yaşındaki genç raket, şampiyonluğa giden yolda sıkı çalışmanın, mental hazırlığın ve kararlılığın önemine vurgu yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER