Fenerbahçe havlu atacak! İşte Galatasaray'ın şampiyon olması için gereken sonuç

Fenerbahçe ve Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de kıyasıya bir rekabete sahne olan 2023/24 sezonunun bitimine haftalar kala Galatasaray avantajlı durumda yer alıyor. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile yarışan sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğa ulaşabilmesi için gereken ihtimaller belli oldu. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe havlu atacak! İşte Galatasaray'ın şampiyon olması için gereken sonuç - Sayfa 1

Süper Lig'de 14 maçlık galibiyet serisi yakalayan lider Galatasaray, takipçisi Fenerbahçe'nin Sivas'ta takılmasıyla puan farkını 4'e çıkardı. Kalan 5 haftada sarı-kırmızılı takıma mutlu son için 8 puan yetebilir. İşte ihtimaller:
 

111
Fenerbahçe havlu atacak! İşte Galatasaray'ın şampiyon olması için gereken sonuç - Sayfa 2

12 PUAN ALIRSA YÜZDE 100 ŞAMPİYON 
Galatasaray derbide Fenerbahçe'ye yenilse bile ligde diğer 4 maçını kazandığı senaryoda sarı-lacivertli rakibi 5'te 5 yapsa da şampiyon olacak.

211
Fenerbahçe havlu atacak! İşte Galatasaray'ın şampiyon olması için gereken sonuç - Sayfa 3

BERABERLİK DE İŞİNE YARIYOR 
Galatasaray'ın derbide Fenerbahçe ile berabere kaldığı senaryoda diğer 4 maçta alacağı 3 galibiyet-1 beraberlik de rakibinin sonuçlarına bakmadan şampiyonluğa ulaşmasını sağlıyor.

311
Fenerbahçe havlu atacak! İşte Galatasaray'ın şampiyon olması için gereken sonuç - Sayfa 4

DERBİYİ GALATASARAY KAZANIRSA... 
Galatasaray, derbide Fenerbahçe'yi yenerse şu an 86 puanı olan sarı-lacivertliler, Süper Lig'i maksimum 98 puanla tamamlayabilir.

411