Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'Ülkemiz, bölgemizde meydana gelen krizlerin önlenmesi ve yatıştırılmasında gerek ilgili ülkeler gerekse uluslararası platformlarda vazgeçilmez ve etkin bir aktördür.' dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Bakan Yardımcıları Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı ve Celal Sami Tüfekci ile yurtiçindeki ve sınır ötesindeki birlik komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.

Devam eden faaliyetlere ilişkin olarak bilgi alan ve talimatlar veren Bakan Yaşar Güler, toplantıda özetle şunları söyledi:

ÜLKEMİZ VAZGEÇİLMEZ VE ETKİN BİR FAKTÖRDÜR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER