Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen ataması açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen atamaları ile ilgili olarak Kabine toplantısına işaret ederken, 'Öğretmen atamaları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Cumhurbaşkanımızın nihai kararını aldıktan sonra açıklamamızı yapacağız.' ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen ataması açıklaması

Bakan Tekin öğretmen atamaları ile ilgili olarak A Haber'de şu bilgileri paylaştı:

Öğretmen atamaları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Cumhurbaşkanlığı kabinesinin toplanmasını bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın nihai kararını aldıktan sonra açıklamamızı yapacağız. Bizim Bakanlık açısından her branş eşit derece önemlidir. Hiçbir branşın bakan olarak ayrıt edecek pozisyonda değilim. İhtiyacımız sayısal olarak neyse daha az ihtiyaç olan bölüme kaynak aktaracak değiliz. Elimizde 130 branşın Türkiye genelinde ihtiyaç tablosunu alırız. Bize tahsis edilen kadro ne kadar orantısını yapmış durumdayız. Oradan bize rakam verilir.

AÇIĞA ALINAN ÖĞRETMEN

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER