Malatya’da konteynerler kafe ve ofis olacak

AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er, depremzedelerin kalıcı konutlara geçmesiyle boşalacak yaklaşık 35 bin konteynerin bir kısmını ofis, kafe, muhtarlık, restoran bir kısmını da kamp alanı olarak kullanacaklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Malatya’da konteynerler kafe ve ofis olacak

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er, şehirde bulunan yaklaşık 35 bin konteyner için ilginç bir proje geliştirdi. Sami Er, konteynerlerle ilgili projesini şöyle anlattı:

Malatya’da konteynerler kafe ve ofis olacak - Resim : 1

“Şu anda 130 bin depremzedemiz konteynerlerde yaşıyor ve yaklaşık 35 bin civarı konteyner bulunuyor. Konutlar teslim edilmeye başlandı. Şu anda yaklaşık 8 bin konutu kura çekimiyle vatandaşlara teslim ettik. Her ay belli oranda bu kuralar devam edecek. Dolayısıyla peyderpey konteynerlerimiz boşa çıkacak. 

Malatya’da konteynerler kafe ve ofis olacak - Resim : 2

ÇÖP OLSUN İSTEMEDİK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER