Kişiselleştirilmiş sağlıkta işbirliği

İSTANBUL Okan Üniversitesi Hastanesi, We Health ile işbirliği yaparak kişiselleştirilmiş hizmetlerini genişletme kararı aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kişiselleştirilmiş sağlıkta işbirliği

İmzalanan sözleşme ile hastaların, artık kişiselleştirilmiş sağlık hizmetlerine hastanede, evlerinde ya da mobil cihazları üzerinden istedikleri yerde erişebilecekleri belirtildi.

Okan Sağlık Grubu Genel Müdürü Ercan Özgül, “Hastalarımızın sağlık hizmetlerine kolayca erişebilmeleri, hasta olmadan önleyici sağlık hizmetleri alabilmeleri, kronik hastalarımızın kişiselleştirilmiş tedavilerle takibi ve hasta olmaları durumunda tedavi süreçlerini evlerinde daha konforlu bir ortamda geçirebilmeleri bizim için çok önemli. We Health ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği, bu hedefe ulaşmamıza büyük katkı sağlayacak” dedi. We Health’in CEO’su Oğuzhan Süral ise, “Koruyucu sağlık, kronik hastalık yönetimi, genetik testler, evde ve online sağlık hizmetlerini geliştirme konusundaki uzmanlığımızı, hastaların ve ailelerinin yaşamlarını iyileştirmek için kullanmayı dört gözle bekliyoruz” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER