Kemoterapi göreceğini kendisi açıklamıştı... O ipek gibi saçlarına ne olacak?

Dünyanın en göz önünde insanlarından biri Kate Middleton. Ya da resmi adıyla Galler Prensesi Catherine. Daha Prens William ile evlenip kraliyet ailesine gelin olmadan önce bile milyonlarca kişinin meraklı bakışlarını üzerinde topladı yıllarca. Ardından 13 yıl önceki görkemli düğün geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kemoterapi göreceğini kendisi açıklamıştı... O ipek gibi saçlarına ne olacak?

O gün William'a 'ölüm onları ayırıncaya kadar' birlikte kalma sözü verdiği andan itibaren de artık dünyanın en çok göz önünde kraliyet ailesinin en çok ilgi gören üyesi oldu.

Aradan geçen zaman içinde William ile Kate'in üç tane çocuğu oldu. Aile içindeki konumları da Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünden sonra bir adım daha yükseldi. Buna bağlı olarak sorumlulukları arttı. Özetle tahta biraz daha yaklaştılar.

Kate Middleton da giyimi kuşamıyla, toplum içindeki davranışlarıyla halkın büyük çoğunluğunun sevgisini toplamaya devam etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER